1. kolo Zimného Pohára Bratislava, 26.11.2016

Prišla Zima aj zima, a my sme sa stretli na prvom zimnom kole Bratislavského pohára. Účasť bola hojná, bezpečnosť dodržaná a ľudia sa bavili.

Počasie nám prialo, a ako bolo spomenuté, posledné asi tri mesiace sa na nás Oskar usmieva. Alebo aspoň neprší.

Stage 1 - Venčenie Oka

Je večer a vy ste sa vybrali vyvenčiť svojho domáceho miláčika, Oko. To sa rozhodne vykonať potrebu v ten najhorší možný moment, a ako sa zohýbate pre exkrementy, všimnú si vás dvaja nepríjemný spoluobčania venčiaci svojich nie zrovna milých trhačov. Riešte situáciu.

V poklaku, kondícia jedna a s igelitovým sáčkom na ruke sa strelec zohýbal k zemi. V slabej ruke držal celý čas vodítko. Na signál tail a jednoručne riešil situáciu v stanovenom poradí.

Stage 2 - Halloween

Ako ďalši v dlhom rade lovcov upírov je to dnes na vás. Proti vám stoja zombíci aj upíri, problém je, že na upírov funguje iba striebro a to je dnes drahé. Bude treba prebíjať.

Strelec na signál tasil, znížil siluetu a poriešil nemŕtvých zombíkov dvomi ranami do hlavy. Telo sa nepočítalo, avšak na každom zombíkovi ste mohli získať výhodu -0,5s k času za nepovinnú ranu do tela. Nasledovalo taktické prebitie a streľba na upírov, ktorý sa chystali zneuctit nevinné a nepoškvrnené panny.

Stage 3 - Strelecká hra

Terče boli rozdelené na dve časti - žltú a červenú. Strelcovi bola ukázaná jedna farba, tá predstavovala časť terča, na ktorú mal strelec strielať. Zásah druhej časti sa považoval za zásah neterča. Ako extra bonus, niektoré terče boli dole hlavou.

Vladislav