3. kolo zimného pohára Bratislava

Po dlhom čase nám to počasie naozaj nevyšlo, Zima, ľad, mokro, blato...to všetko komplikovalo situáciu a tomu sa museli aj prispôsobiť situácie.

Šaty robia človeka

Vraciate sa domov zo služobky. Nachádzate otvorené dvere na dome a zvnútra počujete krik manželky o pomoc. Riešte situáciu.

Terče na tejto situácií boli zahalené oblečením, ktoré ich aj identifikovalo. Štyria páchatelia a vaša manželka. Priamočiará situácia s krytmi, kde však mnoho strelcov, aj tých skúsených malo problém s krytím po náhlom presune.


Tri a prebi

Vaša jediná zbraň je u zbrojára na oprava, ostali vám doma iba zásobníky a strelivo. Zrazu počujete vonku hluk a keď sa pozriete von, vidíte na zemi muža, jeho zbraň a na konci ulice teroristov. Vezmite zbraň a riešte situáciu.

Počasie nás prinútilo upraviť reálie stagu kvoli bezpečnosti. Strelec začínal s 3 nábojmi v zásobníku a bol tak nútený aspoň raz prebíjať. Vertikálne sa mu postupne odkrývali jednotlivé terče, pričom musel dávať pozor na neterče. Viacerým strelcom sa stalo, že po prebití pokračovali ďalším terčom a tým pádom im ostal v jednom terči miss.

Strelecká hra - Jednoruký jack

Pred strelcom sa nachádzal dômyselne rozostavaný les terčov a neterčov. Terče a neterče sa prekrývali a bolo nemožné streliť všetko z jedného miesta. Strelec bol limitovaný horizontálnym krytom. A aby to bolo ešte náročnejšie, strelci boli obmedzený na jednu ruku.

Záver

Počasie bolo tentokrát výzvou samo o sebe. Nielenže nás ráno nás pri stavbe situácií potešil dážď, ale prvý squad privítal povrch ala klzisko. Ľad a zamrznutá tráva. V priebehu dňa sa to všetko roztopilo a končilo sa na povrchu pripomínajúcom bažinu. Napriek tomu sa všetci strelci správali zodpovedne. Tešíme sa na nudúci pretek.

Vladislav