4. kolo zimného pohára Bratislava

Napriek tomu, že názov pohára je zimný, zima už tak moc nebola. No horšie bolo, že fúkalo. Stage to niesli ťažko, no napriek tomu všetkému sme úspešne odstrielali ďalšie kolo. Poďme sa pozrieť, o čom to bolo.

Na začiatku každého squadu sme si samozrejme zopakovali pravidlá, najmä ohľadom bezpečnosti. Rozdali sa diplomy, ceny a poďakovali sme našim partnerom, Puškárstvo Hermes, Luxury Guns a Švider Holsters. Odovzdané diplomy a ceny potešili a my sme sa vybrali na stage.

Stage 1 - Ústup

Na prechádzke mestom ste si rozhodli skrátiť cestu bočnou uličkou, ale to bola chyba. Za vami sa objavilo trio grázlov, a je očividné, že ste vošli do pripravenej pasce. Riešte situáciu.

Strelec štartoval chrbtom do situácie, na signál sa otočila z krytu riešil prvé tri terče podľa vzdialenosti. Následne sa cúvanim presunul do ďalších krytov, odkiaľ poriešil číhajúce prekvapenia. Stage sme postavli s ohľadom na blížiace sa pohárové preteky, kde môžete očakávat stage s cúvaním, tak aby ste si to vyskúšali.

Stage 2 - Ala John Wick

Do vášho domu sa vlámala skupinka grázlov. Riešte situáciu.

Postavený náznak domu poskytoval strelcovi viacero vertikálnych krytov a možností riešenia. Ako bonus bolo možné uchádzať sa nepovine o titul John Wick. V tomto prípade sa strielalo štýlom mozambique, pričom najlepší strelec získal titul John Wick. Nabudúce to ale asi dáme ako extra nesúťažný pokus.


Stage 3 - Strelecká hra "Náhodná farba"

Terče umiestnené do obráteného V, rovnomerne rozdelené naľavo aj napravo, hore aj dole nútili strelca naozaj kvalitne prenášať zbraň. Aby toho nebolo málo, farba terčov a neterčov sa volila náhodne, hodom improvizovanej kocky, a tak strelec musel zapojiť aj hlavu.


Vladislav