Februárový LOS-SK pretek v Hunter Clube

Zvoní budík. Uisťujem sa, že je nedeľa a ideme sa troška zabaviť, nie pracovať. Rýchle raňajky a autopilot si to namieril do Hunter Clubu. Akosi cez víkendy pomalšie bootujem. V hunteri dávam kávičku, patrilo by sa už naozaj zobudiť.

“Peťóóó kde si, ideš”. Veď som tu už 3-tí krát, tak čo by ma už mohlo zaskočiť. Uvažujem, vnútorná strelnica, malo by sa strieľať hlavne smerom dopredu. Počet vystrelených rán ešte neviem rátať, počet terčov ma teda veľmi nezaujíma, 3x15 musí stačiť

Stage č. 1 - V jaskyni

Ste na turistike s priateľom/priateľkou/milenkou/manželkou, no vybrali ste sa po zlých chodníčkoch a unesú ho/ju teroristi do neďalekej jaskyne. Neváhaš a riešiš situáciu

Úvodný pokyn rozhodcu, bezpečné uhly 90°vpravo-vľavo. Ej kua, tu voľačo nesedí, klikám pozornosť na vyšší level. Na konci preklápačka, tú sme už raz mali, vtedy som ju netrafil. Pripravený? OK, pome nato. Tasím zbraň, tuším rovno aj baterku.

Z nejakého dôvodu skoro všetcia tasili baterku ešte v osvetlenej časti... chápem, možno to šetrí čas, ale prečo? (VladoZ)

Haha, prvý je neterč. Tak hľadám terč, svietim kade tade, vidím, zneškodňujem. Stredná časť je osvetlená, v “diaľke” sa na mňa díva ďalší páchateľ. Dám pre istotu 3 rany. Kontrolujem za zástenou a tam terče, ahá, preto ten uhol. Vyškolený pozerám vpravo za stĺp a aj tam je, super, zatiaľ sa darí. Pokračujem ďalej do “jaskyne”, úspešne som objavil pachošov, až som narazil na čierno-čiernu tmu. A v tej tme, čuduj sa svete, čierny terč. Veď som si nedal tmavé sklá. Svietim svietim, matne vidím červenú preklápačku. Kua, v popise baterky bolo, že svieti na 120m. Prvá rana, nič. Druhá, tiež ticho. Neviem či iba v duchu, alebo nahlas si zopakujem vybrané slová, zvýšim sústredenie na max a cink, hlava preskočila. Ticho oslavujem, veď som sa zlepšil. Terče som našiel všetky, aj trafil všetky, procedúry žiadne. Super. Čas ma zatiaľ nezaujíma. Skúšam baterku, točím zoomom a čo nevidím. Že vidím aj v diaľke. Aha, budem vedieť nabudúce.


Stage č. 2 - Bankár

Začíname chrbtom k situácii za počítačom. Hmm, niekto testuje odolnosť displeja. Po štartovnom signále vztyk, otočka, tasenie a riešenie. Hneď dva neterče a za nimi čosi modré. To bude tá vesta, hovorím si, mierim teda na horný štvorec, či hranol? Idem pomaly ďalej, svietim pre istotu všade, zástena, neterč, zástena, neterč. Divné. Konečne vidím pokope terče/neterče, riešim, som taký rozbehnutý, že keď hľadám cestu ďalej, vidím, ako zľava na mňa dva terče pália po 4 procedúry.

Stále lepšie procedúry ako DQ ;)

Nadávať si do debilov je už neskoro, asi sa treba schovať, tak cúvam za najbližší stĺp a vraciam po dve olovené. Tak som sa zasmial, ako som to zas posúložil a odpochodoval von.

Každopádne pochvala pre stagemakerov a organizátorov, bolo super. Aj obložené žemličky boli super.

Peter